Tulburări digestive funcționale la sugari

Perioada de parcurgere: 1 octombrie 2018 - 30 septembrie 2019
Datele înscrierii: Oricând
Cine se poate înscrie: Utilizatorul înregistrat
Limba cursului: Română
Preț: Gratis

Despre curs

Subiectul cursului de față este reprezentat de tulburările digestive funcționale la sugari, o problemă foarte importantă și greu de gestionat. Fiecare dintre aceste afecțiuni este prezentată după o structură bine organizată, care include următoarele aspecte: definiții cuprinzătoare, simptome, prevalență, cauze, consecințe și recomandări.

Primul modul se concentrează asupra colicilor infantile, evidențiind și strategii terapeutice eficiente pentru tratarea acestora.

Cel de-al doilea modul, intitulat „Regurgitarea”, urmează aceeași structură care stă la baza cursului, oferind definiții și informații referitoare la cauze, consecințe și recomandări.

Al treilea modul al cursului online aduce în atenție o altă tulburare digestivă deosebit de importantă în rândul sugarilor: diareea.

În ultimul modul al cursului se pune accent pe importanța și beneficiile probioticului Lactobacillus Reuteri.

Cursul „Tulburări digestive funcționale la sugari” este creditat cu 12 puncte EFC.

Structura cursului

Instructor

Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa

Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa s-a născut la 22 septembrie 1953 la Borca, județul Neamț. A absolvit cursurile Facultății de Farmacie din București în 1979. A fost farmacist stagiar între anii 1979-1982 la Institutul pentru Controlul de Stat al Medicamentului și Cercetări Farmaceutice „Petre Ionescu-Stoian”. Este cadru didactic la [...]

Vezi profilul