Managementul în farmacie al pacienților cu tulburări funcționale gastro-intestinale

Perioada de parcurgere: 24 iunie 2018 - 25 iunie 2019
Datele înscrierii: Oricând
Cine se poate înscrie: Utilizatorul înregistrat
Limba cursului: Română
Preț: Gratis

Despre curs

 

Cursul de Gastroenterologie – Managementul în farmacie al pacienților cu Tulburări Funcționale Gastro-Intestinale își propune să trateze o problemă de actualitate, în continuă creștere și cu impact puternic asupra calității vieții pacienților.

 

Primul modul se focusează pe managementul în farmacie al pacienților cu tulburări funcționale gastroesofagiene și își propune să ofere soluții actualizate de tratament în pirozis, reflux gastroesofagian și dispepsie funcțională.

 

Al doilea modul își propune să faciliteze recunoașterea în farmacie a pacienților cu tulburări funcționale intestinale și pune accent pe tratamentul modern cu combinația alverină + simeticonă, considerat cea mai rapidă și eficientă terapie pe termen mediu și lung la acești pacienți.

 

Ultimul modul este fascinant prin noutatea informațiilor despre microbiota intestinală și patologiile generate de perturbarea acesteia. Comunicarea pune accent pe o combinație unică, inovativă de 3 bacterii lactice care si-au dovedit clinic eficacitatea în reducerea simptomatologiei și îmbunătățirea calității vieții la pacienții cu tulburări funcționale intestinale sau Sindrom de intestin iritabil.

Acest curs este creditat cu 12 puncte EFC.

Structura cursului

Instructor

Prof. Dr. Farm. Simona Negreș

Prof. dr. farm. Simona Negreș se apropie de un sfert de secol petrecut în mediul universitar. În 1994, la îndemnul regretatei prof. dr. Aurelia Nicoleta Cristea, devenea preparator universitar în cadrul Facultăţii de Farmacie din București, disciplina Farmacologie și Farmacie clinică. „Asemăn întotdeuna relaţia profesor – student cu relaţia părinte [...]

Vezi profilul