Calitatea vieții pacientului cu tulburare funcțională digestivă

Perioada de parcurgere: 1 septembrie 2015 - 1 februarie 2016
Datele înscrierii: 1 septembrie 2015 - 1 februarie 2016
Cine se poate înscrie: Utilizatorul înregistrat
Limba cursului: Română
Preț: Gratis
Nu mai este disponibil

Despre curs

Cursul “Calitatea vieţii pacientului cu tulburare funcţională digestivă” prezintă modul în care acţionează tratamentele şi care este eficacitatea acestora asupra pacienţilor care suferă de neplăcerile cauzate de astfel de tulburări.

În primul modul este vorba despre tulburarea funcţională digestivă în general, afecțiune ce poate cauza de cele mai multe ori neplăceri, iar printre acestea se enumeră: senzaţia de plin şi umflare, presiune sau tensiune abdominală datorată acumulării de gaze, eructație, borborisme şi chiar sindromul gastrocardiac. 

În al doilea modul veţi obţine informaţii despre Simeticonă fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente în astfel de situaţii. Acest compus are un mecanism special de acţiune şi presupune acţiune locală şi pur fizică în intestine, fără absortie gastro-intestinală şi are un profil excelent de tolerabilitate. 

Iar în ultimul modul veţi afla ce înseamnă Sindromul de Colon Iritabil (SCI), care sunt terapiile actuale şi tratamentele pentru această afecţiune.

Structura cursului

Instructor

Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa

Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa s-a născut la 22 septembrie 1953 la Borca, județul Neamț. A absolvit cursurile Facultății de Farmacie din București în 1979. A fost farmacist stagiar între anii 1979-1982 la Institutul pentru Controlul de Stat al Medicamentului și Cercetări Farmaceutice „Petre Ionescu-Stoian”. Este cadru didactic la [...]

Vezi profilul