Aerosoli la pachet

Perioada de parcurgere: 1 septembrie 2015 - 1 februarie 2016
Datele înscrierii: 1 septembrie 2016 - 1 februarie 2016
Cine se poate înscrie: Utilizatorul înregistrat
Limba cursului: Română
Preț: Gratis
Nu mai este disponibil

Despre curs

Quixx ajută în mod eficient la eliminarea congestiei nazale şi a sinusurilor provocată de răceală, gripă şi alergii, curăţă în mod activ căile nazale, umidifică membrana mucoasei nazale

Cursul este divizat în 4 module. Primul modul descrie funcţiile nasului: care sunt acestea şi ce rol au, în cel de-al doilea este descrisă rinita: clasificare, simptome şi tratament.

Modulul 3 tratează studii referitoare la eficacitatea şi siguranţa clinică a soluţiei saline hipertonice, iar în modulul 4 este descris noul medicament Quixx. 

Quixx este un spray nazal hipertonic pe baza de apă de mare. Acest produs conţine apă naturală de mare diluată cu apă distilată până la concentraţia de 2,6% (echivalentul a 26 g clorură de sodiu/litru). Deasemenea conţine minerale şi oligoelemente valoroase din apa Oceanului Atlantic şi este clasificat drept dispozitiv medical în U.E. 

Cursul Quixx – Aerosoli la pachet este valabil până la 31 ianuarie 2016 şi este creditat cu 12 puncte EFC.

Structura cursului

Instructor

Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa

Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa s-a născut la 22 septembrie 1953 la Borca, județul Neamț. A absolvit cursurile Facultății de Farmacie din București în 1979. A fost farmacist stagiar între anii 1979-1982 la Institutul pentru Controlul de Stat al Medicamentului și Cercetări Farmaceutice „Petre Ionescu-Stoian”. Este cadru didactic la [...]

Vezi profilul